Scapa de “aripioare” cu CEAI VERDE FORTE!

Scapa de “aripioare” cu CEAI VERDE FORTE!

Ceaiul verde este, pe langa apa, cea mai consumata bautura din lume. Extractul de ceai verde reprezinta un element nutritiv important care ajuta la prevenirea cancerului, impiedica cresterea colesterolului, tine sub control hipertensiunea arteriala, scade nivelul glicemiei, are puternic efect antioxidant si revigoreaza organismul.

Impachetarile cu ceai verde reprezinta o terapie noua cu efecte remarcabile in curele de slabit si in lupta impotriva aspectului de coaja de portocala.

Acesta este un tratament bogat in ingredienti activi care faciliteaza eliminarea lichidelor din tesuturi, activeaza efectul lipolitic asupra grasimilor si reduce celulita.

Etapele impachetari:

Ceaiul verde contine teofilina, care are o actiune drenanta puternica, polifenoli si favonoizi, molecule remarcabile pentru tratamentele de prevenire a imbatranirii premature.Inainte de impachetarea efectiva se efectueaza un peeling corporal care are rolul de a indeparta celulele moarte, de a stimula circulatia si de a deschide porii, astfel incat pielea sa fie pregatita sa absoarba tratamentul ce urmeaza.

Se aplica gelul de ceai verde pe zona de tratament si se infoliaza in film osmotic, se infasoara in cearceaf de plastic si se introduce apoi in tunelul cu infrarosii sau se aplica benzile termice Combo. Dupa 50 de minute se desfoliaza si se aplica o crema profesionala cu puternic efect anticelulitic.

Beneficiile oferite de aceasta terapie:

- scadere in centimetri si reducerea aspectului de coaja de portocala;

- puternic efect de drenaj si purificare;

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest