Acidul glicolic, primul pas spre un ten fara riduri

Acidul glicolic, primul pas spre un ten fara riduri

Acidul glicolic este un extract natural obtinut din trestia de zahar, cu puternice proprietati antioxidante. Acesta se gaseste in produsele de ingrijire destinate pielii, in concentratii diferite si este un acid din fructe, asemanator cu acidul citric, folosit pentru a combate ridurile si acneea.

Utilizarea acidului glicolic

Acidul glicolic este folosit cu succes, in primul rand, ca tratament cosmetic in combaterea liniilor fine si este primul pas spre un ten fara riduri.  Acesta este un ingredient de baza utilizat la prepararea cremelor de zi si de noapte, a mastilor de fata, respectiv a serului cu efect de lifting, ce confera prospetime tenului.

In al doilea rand, acidul glicolic intra in componenta produselor cosmetice folosite la tratarea inesteticelor cosuri. Acesta elimina impuritatile pielii, reduce acneea, petele si are efect cicatrizant. Totodata, acidul glicolic ajuta la exfolierea si indepartarea celulelor moarte de la suprafata tenului.

Desi pare ingredientul ideal pentru combaterea ridurilor si a acneei, acidul glicolic devine periculos pentru tenul sensibil daca este folosit intr-o concentratie mare.

Sfat: Inainte de a folosi creme de fata si alte produse de ingrijire cu acid glicolic, cere si sfatul medicului dermatolog.

In caz ca acidul glicolic este eficient pentru pielea ta, alege produse naturiste de la Bottega Verde care iti mentin tenul tanar, fara riduri de expresie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest