Necesar, suav, inubliabil! Voi ce faceti de Sfantul Valentin?

Necesar, suav, inubliabil! Voi ce faceti de Sfantul Valentin?

Care este obiectivul frumusetii in viziunea ta? Vino si impartaseste cu noi la Centrul de Rasfat Beautyferia, dorintele, viziunile si chiar emotiile tale!

In primul rand, iti sugerez sa incerci mai intai o tactica feminina care da roade mereu. Fiind luna iubirii, nu-l lasa pe domn acasa, ci invita-l cu tine la o experienta de neuitat. Pentru asta, iti venim in ajutor cu oferta lunii februarie pentru cuplu: Ritualul Lovely Couple Treat, terapie ce contine un masaj  foarte relaxant si decontracturant, insotit de muzica ambientala, cadru intim si o surpriza de final din partea noastra (sampanie, fructe si ciocolata). Toate acestea iti sunt oferite la pretul de doar 300 RON in loc de 400 RON.

Iar pentru ca ne-am gandit la un rasfat complet, ce ai zice si de tratamente dermato-cosmetice pentru amandoi? Sunt sigura ca incerci de ceva vreme sa il convingi sa foloseasca crema ta hidratanta, nu-i asa? Atunci, va invitam la hidratare! Doua tratamente la doar 330 lei, in loc de 480 lei. Iar daca nu vrea si nu vrea, nu trebuie sa insisti. Te poti bucura chiar tu de amandoua, in perioade diferite, desigur. Fascinant, nu-i asa?

Dupa aceasta experienta, sunt sigura ca si tu si el va veti crea un obicei foarte placut si util in acelasi timp, de a veni in centrul nostru SPA pentru tratamente surprinzatoare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest