Mituri in frumusete: cum e mai bine, cu bisturiu sau fara?

Mituri in frumusete: cum e mai bine, cu bisturiu sau fara?

Societatea actuala promoveaza intens anumite canoane de frumusete, iar pentru respectarea lor ajungem in unele cazuri sa luam in considerare inclusiv chirurgia estetica. Dar, inainte de a actiona, informeaza-te asupra rezultatelor, efectelor si a miturilor corelate cu acest domeniu, pentru a nu-ti afecta starea de sanatate si a lua decizia corecta.

Iata mai jos ce este mit si ce este adevar cand vorbim de interventiile chirurgicale:

1. BOTOX-ul augumenteaza buzele si iti poate ingheta expresiile faciale - MIT

In realitate: Botox-ul (Toxina Botulinica) este destinata sa reduca ridurile fine din jurul ochilor, de pe gat sau buze si sa efectueze usoare corectii conturului fetei.

Remodelarea buzelor se face nu prin injectarea de Botox, ci prin substante active pe baza de acid hialuronic. Injectiile pe baza de toxina botulinica se aplica in doze moderate de catre specialisti in domeniu, neafectand activitatea muschilor faciali. Doar in cazul efectuarii lor de catre amatori exista riscul de a compromite si a ingheta expresiile fetei.

2. Implanturile mamare elimina problema sanilor lasati - MIT

In realitate: Sanii lasati necesita un lifting mamar, asadar implanturile nu vor rezolva aceasta problema. Chirugul estetician ales are rolul de a va informa cu privire la aceasta diferenta, pentru a alege tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

3. Prin liposuctie pierzi in greutate si scapi de celulita - MIT

In realitate: Liposuctia elimina tesuturile adipoase in exces, indeosebi de pe burta, solduri, genunchi si brate, insa doar un stil de viata sanatos poate atenua celulita si poate duce la o scadere in kilograme a pacientului. Specialistii in domeniu sfatuiesc pacientii sa slabeasca inainte de lipoaspiratie, pentru ca rezultatele acesteia vor fi mult mai vizibile pe un corp care emana sanatate si vitalitate.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest