Solutie care te scapa de rosul ungiilor

Solutie care te scapa de rosul ungiilor

Lacul de baza Stop unghii roase este solutia care te scapa de rosul unghiilor intr-un timp record. Pentru ca are un gust neplacut, nu iti vei mai roade unghiile din momentul in care incepi sa folosesti aceasta solutie.

Lacul de baza Stop unghii roase are gust de un amar intens, absolut dezagreabil, care persista mai mult timp. In schimb, aceasta baza de unghii contine vitaminele A, E si F care intaresc unghiile.

Cum se aplica?

Lacul de baza Stop unghii roase se aplica in doua straturi o data la doua zile pana cand obiceiul de a roade unghiile devine istorie.

Chiar daca la inceput iti va fi greu sa renunti la ticul de a-ti roade unghiile si cuticulele, cu perseverenta vei reusi sa iti atingi obiectivul. Cu cat manichiura ta va prinde contur, cu atat te vei stradui mai tare sa renunti la acest gest involuntar.

De ce a aparut pe piata o solutie salvatoare pentru unghii?

Conform specialistilor, rosul unghiilor se mai nuneste in termeni stiintifici onicofagie. De acest obicei compulsiv sufera in jur de 25%-30% dintre adulti si pana la 70% dintre copii. De multe ori vointa persoanei de a renunta la rosul unghiilor nu este suficienta. Din acest motiv, au aparut pe piata diverse produse care te ajuta sa renunti la acest tic, iar una dintre solutii este lacul de baza Stop unghii roase.

 

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest