Aplicarea autobronzantului in 5 pasi

Aplicarea autobronzantului in 5 pasi

Daca pleci in vacanta de vara dupa jumatatea lunii iulie si vrei sa ai o piele cu aspect caramiziu, produsele de bronzare progresiva iti asigura un bronz stralucitor, cu conditia sa le folosesti la anumite intervale de timp, asa cum scrie in instructiunile de folosire.

Fie ca alegi autobronzant sub forma de ulei, spray, lapte sau gel, iata care sunt pasii principali pentru aplicarea autobronzantului:

Epilarea
Atunci cand aplici autobronzantul, pielea ta trebuie sa fie fina, astfel incat sa nu te bronzezi cu pete. Prin urmare, epileaza-te cu putin timp inainte sa aplici autobronzantul.

Exfolierea
Foloseste produse de gomaj destinate tipului tau de piele si ai grija deosebita la ingrijirea coatelor si a genunchilor, unde autobronzantul poate face pielea sa para mai inchisa la culoare daca nu ai aplicat solutia corespunzator.

Foloseste manusi
Decat sa ramai pe maini cu urme de autobronzant, foloseste manusi pentru aplicarea produselor de beauty. Exista produse de bronzare care se vand cu tot cu manusi. Le poti achizitiona pe acestea, daca iti este greu sa mergi la supermarket si sa cauti o pereche de manusi corespunzatoare.

Ai grija cum aplici autobronzantul
Citeste instructiunile de folosire pentru ca autobronzantul se gaseste in formule diferite. Daca alegi un produs de tip spray, ai grija cum il pulverizezi. Pentru formulele lichide, incearca sa iei putin autobronzant in maini si sa il intinzi uniform, avand grija deosebita la coate si genunchi, unde se aplica intr-o cantitate mai mica. De asemenea, este recomandat sa aplici autobronzantul de jos in sus, incepand de la glezne.

Nu uita de locurile ascunse
Asa cum obisnuiesti sa aplici parfum inclusiv dupa urechi, procedeaza similar si cu autobronzantul. Chiar si zonele mai putin vizibile trebuie sa aiba un bronz uniform. Alege insa formula potrivita pentru pielea ta, astfel incat bronzul sa nu fie prea inchis sau prea deschis, ci sa iasa exact asa cum iti doresti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest