Dove Visibile Care cu Nutrium Moisture

Dove Visibile Care cu Nutrium Moisture
Dove Visibile Care cu Nutrium Moisture Dove Visibile Care cu Nutrium Moisture

Dintotdeauna gelurile crema de dus Dove au oferit performante excelente in ingrijirea pielii. In 2010 Dove lanseaza  o gama inovatoare de geluri crema de dus. Dove Visibile Care cu Nutrium Moisture se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.

Dupa 10 ani de cercetari, testele realizate de institute de cercetare independente, precum si testele realizate de expertii Dove si de consumatori au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile crema de dus Dove Visibile Care cu Nutrium Moisture ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile si o piele remarcabil mai frumoasa in doar 3 saptamani. Spre deosebire de gelurile de dus obisnuite, care contin in special apa si agenti de curatare, gelurile crema de dus Dove Visibile Care contin mai mult de 30% agenti de hidratare proprii pielii. Acestia confera aspectul perlat, de crema al gelului de dus, precum si spuma bogata.

Nutrium Moisture este o marca inregistrata Dove. Reprezinta un amestec unic de lipide si glicerina. Acestea sunt agenti de hidratare identici cu cei proprii pielii, care in timpul dusului se depozitaeaza si pot fi absorbite complet de straturile superioare ale pielii. Acest amestec superior de agenti de hidratare identici cu cei proprii pielii actioneaza asupra acesteia pe 2 cai: in primul rand ca écran de protectie importiva pierderii de lipide si in al doilea rand fortifica si reface pielea in mod natural. Este dovedit clinic ca gelurile crema de dus Dove Visible imbunatatesc aspectul pileii uscate exprimat prin grad imbunatatit de catifelare si hidratare si prin grad redus de uscare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest