Cum sa arati fantastic in ziua nuntii

Cum sa arati fantastic in ziua nuntii

Albul pur este laitmotivul oricarei nunti epice, de aceea iti propunem mai jos cateva trucuri prin care poti face senzatie la evenimentul vietii tale.

1. Bronz uniform, contrastant cu rochia de mireasa
Albul stralucitor al rochiei de mireasa va fi evidentiat impecabil de un bronz ciocolatiu. Exista mai multe metode prin care pielea ta poate capata culoarea mult dorita, ramane doar sa o alegi pe cea pe care o preferi.

Fie ca optezi pentru bronzare organica, pentru sedinte la solar (cu minimum o zi pauza intre ele) sau pentru bai de soare la mare sau la piscina, ar fi ideal sa-ti colorezi pielea, pentru a constrasta cu tinuta. Atentie, insa, la dezavantajele fiecareia din metodele de bronzare existente, pentru a nu-ti distruge ziua nuntii: bronzul BIO poate lasa pete, daca nu este aplicat de specialisti, solarul poate cauza aparitia de alunite, iar expunerea la soare poate determina iritarea si descuamarea pielii.

Incepe din timp procesul de bronzare, pentru a ajunge, treptat, la culoarea aramie la care visezi. Pentru un bronz uniform, ar fi oportun sa scapi de parul nedorit de pe corp, ca sa ai o piele nu doar de ciocolata, dar si catifelata. Poti incepe sa-ti iei la revedere de la parul de prisos inca din timpul verii, pentru ca acum este posibila epilarea definitiva pe piele bronzata, patentata de centrele Nomasvello (No+vello), prin tehnologia SUN&Safe.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest