Cocktail de vitamine pentru eliminarea vergeturilor

Cocktail de vitamine pentru eliminarea vergeturilor

Faci sport si aplici creme speciale, dar inca nu ai reusit sa scapi de vergeturi? Meniul zilnic are un rol important in prevenirea si tratarea vergeturilor, intensificand efectele tratamentelor csmetice. O dieta care include fructe si legume proaspete, condimente naturale, nuci si seminte crude te va ajuta sa ''stergi'' semnele lasate de vergeturi. Iata ce vitamine trebuie sa cuprinda  meniul tau:

1. Vitamina A

Accelereaza procesul de reinnoire celulara, vindecand rapid cicatricile. Morcovii si cartofii dulci sunt surse excelente de vitamina A. Busuiocul uscat, maghiranul si oregano adauga o aroma deosebita retetelor tale preferate si lupta impotriva vergeturilor. Daca ti-e pofta de ceva dulce, alege caisele confiate in locul prajiturilor. In zilele calduroase evita inghetata cu multe calorii si savureaza 2-3 felii de pepene galben, care iti asigura necesarul zilnic de vitamina A.

2. Vitamina E

Mentine elasticitatea pielii, prevenind deshidratarea. Semintele de floarea soarelui, migdalele, alunele si semintele de pin crude sunt alegerea ideala pentru o gustare crocanta, care te infrumuseteaza. Dintre condimente salvia, cimbrul, chimenul, cimbrul si oregano sunt surse importante de vitamina E. Adauga masline verzi la salate, pizza sau paste pentru a avea o piele fina si catifelata.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest