Ce este epilarea prin metoda IPL

Ce este epilarea prin metoda IPL

Epilarea definitiva sau fotoepilarea prin metoda IPL (lumina intens pulsata) permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototipul acesteia), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.

Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedinte insa numarul de sesiuni depinde de: culoarea pielii, culoarea parului, adancimea radacinii firului de par, zona tratata, sexul si varsta clientului, statusul hormonal. Candidatii ideali sunt cei care au firul de par inchis si pielea deschisa.

In functie de zona tratata, epilarea poate atinge un procent mai mic sau mai mare. In medie, parul este inlaturat in proportie de 75-80%. De aceea, dupa numarul initial de sedinte, in momentul in care mai multi foliculi pilosi au parcurs tot ciclul de crestere si au revenit in faza anagena, este recomandat sa se faca o sedinta de  intretinere la 6 luni-1 an de zile. Caracteristicile firului de par se pot schimba pe durata tratamentului de la gros la fin, ceea ce poate conduce la schimbarea parametrilor cu care se lucreaza.

Sedintele de epilare definitiva trebuie sa fie precedate de un consult de evaluare prin care se realizeaza o informare completa privind riscurile (contraindicatii: afectiuni si medicamente fotosensibile), indicatii ce trebuie respectate atat inainte cat si dupa tratament si rezultate. Este de asemenea necesar sa se faca o testare a pielii pentru a stabili gradul de sensibilitate al acesteia si parametrii cu care se va incepe tratamentul. O capcana poate fi garantarea rezultatelor dupa un numar fix de sedinte deoarece organismul fiecarei persoane este unic si poate raspunde in mod diferit la tratament.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest