Aromoterapia la tine acasa. Beneficiile ei asupra sanatatii

Aromoterapia la tine acasa. Beneficiile ei asupra sanatatii

Aromoterapia este folosita in beauty, dar si in tratarea diverselor afectiuni de natura fizica sau psihica. De exemplu, menta se afla in topul celor mai importante uleiuri esentiale pentru ca trateaza acneea, catifeleaza pielea si este folosita pentru ingrijirea corporala.

Pentru ca uleiurile esentiale redau buna dispozitie, alina diverse simptome si elimina temporar stresul, putem strecura in apa de baie cateva picaturi de uleiuri aromatice cu parfum de lavanda, menta sau portocala.  

Uleiurile esentiale stimuleaza energia vitala si se pot folosi sub diverse forme. Fie ca vrei sa folosesti uleiurile esentiale diluate in apa pentru a trata afectiuni ale pielii sau vrei sa te relaxezi, poti cumpara uleiuri esentiale imbuteliate in sticlute, lumanari parfumate, difuzoare cu betisoare si difuzoare de arome.

Difuzoare de arome
Pulverizeaza in atmosfera microparticule volatile frumos mirositoare cu ajutorul unui aparat modern prevazut cu pulverizator. Acesta are mai multe leduri, de aceea poate fi folosit si ca lampa de veghe. Difuzorul ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute si asigura un aer proaspat in incapere. Proprietatile afrodiziace, analgezice, antidepresive, detoxifiante si imunostimulente sunt doar cateva din beneficiile pulverizarii in atmosfera a uleiurilor esentiale.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest