Top 10 alimente ale frumusetii

Top 10 alimente ale frumusetii

Esti bombardata zilnic de zeci de reclame inselatoare care încearca sa te convinga ca frumusetea se cumpara. De fapt, aceste reclama incearca sa te faca sa dai banii pe produse de frumusete artificiale si costisitoare.

Ignora aceste reclame! „Frumusetea vine din interior” nu este doar un cliseu psihologic, ci un adevar demonstrat stiintific. Asa cum au aratat zeci de studii, cu cat mananci mai sanatos si mai echilibrat, cu atat esti mai frumoasa la exterior.

Exista chiar alimente care, prin bogatia lor in „nutrienti ai frumusetii”, fac procesul de infrumusetare mai rapid si mai vizibil. Din acest raport vei afla care sunt nutrientii responsabil cu frumusetea si care sunt cele 10 alimente care ii contin din plin.

Alimentele frumusete sunt cele care contin concentratii ridicate de sulf, zinc, fier si magneziu, Omega 3 si vitamina C. Aceste alimente contin niveluri ridicate de antioxidanti cu efecte detoxifiante, regeneratoare la nivel tisular si anti-inflamatorii.

1. Aloe Vera este considerata de mii de ani un aliment care vindeca rapid si mentine tineretea organismului. Puterea anti-inflamatorie pe care o are aloe vera este una dintre actiunile cel mai bine cunoscute ale acestei plante miraculoase. Sucul si alte produse alimentare din aloe vera pot fi achizitonate de la plafar ca surse bogate de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, care impiedica imbatranirea celulara.

2. Uleiul de cocos contine multi antioxidanti care repara pielea si amana imbatranirea ei. Il poti folosi la salate, la gatit sau, cel mai bine, chiar direct pe piele.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest