Acneea - cum o tratam cu terapia florala Bach?

Acneea - cum o tratam cu terapia florala Bach?

Acneea este o afectiune cosmetica destul de neplacuta pentru adolescenti care debuteaza la pubertate si poate sa apara si dupa varsta de treizeci de ani. Fie ca este provocata de o igiena precara, de stres sau din cauza excesului de sebuum, aceasta problema de ordin estetic poate fi tratata naturist, cu ajutorul terapiei florale Bach.

Terapia florala Bach este o terapie complementara pentru ca remediile Bach pot fi folosite impreuna cu orice alta forma de tratament. Deoarece acneea are un impact negativ asupra stimei de sine, ca sa prevenim aceasta problema, putem recurge la un remediu naturist si la terapie psihologica pentru a echilibra starea mentala si emotionala vinovata de aparitia acneei.

Acneea apare mai des la adolescentii perfectionisti, care sunt foarte exigenti cu ei insisi, carora le este rusine si se critica pentru felul in care arata sau se comporta. O persoana care se confrunta cu aceasta afectiune o va folosi drept motiv pentru a nu se apropia de cineva.

Cum te ajuta terapia florala Bach?

Remediile florale Bach sunt recunoascute pentru echilibrarea starilor emotionale care conduc la acnee. Exista 38 de remedii florale Bach si fiecare remediu este asociat cu o stare emotionala.

Remediile florale Bach care pot fi de ajutor in acnee sunt indicate in functie de starile emotionale si mentale care o cauzeaza.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest