Manichiura de nunta perfecta pas cu pas. Cum se realizeaza?

Manichiura de nunta perfecta pas cu pas. Cum se realizeaza?

O manichiura perfecta este un must have pentru orice viitoare mireasa care isi doreste sa aiba o manichiura impecabila in ziua nuntii sale.

De aceea, intretinerea unghiilor trebuie sa inceapa inainte de marele eveniment. Incepand cu lungimea perfecta si pilirea unghiilor, pentru o manichiura de mireasa perfecta, conteaza foarte mult alegerea lacului de unghii, dar si tratamentul in sine. Daca unele mirese opteaza pentru o manichiura semipermanenta, alte mirese prefera manichiura cu gel sau manichiura clasica.

Daca ai unghii frumoase si sanatoase, noi iti recomandam sa alegi manichiura clasica. Desi aceasta nu dureaza doua-trei saptamani, este suficient sa te bucuri de unghii perfecte timp de o saptamana, incepand cu momentul nuntii tale.

Iata deci cum se realizeaza pas cu pas o manichiura clasica perfecta:

Incepe prin curatarea ojei aplicate anterior. Foloseste un dizolvant de unghii, iar apoi spala-te cu apa calda si sapun pentru a indeparta toate resturile. Micile reziduuri, aproape invizibile, pot fi indepartate cu ajutorul unei periute de unghii.

In continuare, daca este necesar indeparteaza cuticulele. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei ustensile cu doua capete care nu raneste, desi are varf ascutit. Forfecuta este si ea utila pentru finisarea colturilor, in timp ce uleiul de unghii hidrateaza cuticulele.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest