Tic-tac: Ce bifam cu 6 luni inainte de nunta

Tic-tac: Ce bifam cu 6 luni inainte de nunta

Cele sase luni dinaintea nuntii sunt momentele cele mai tensionate din viata unei viitoare mirese. I se pare ca duce un razboi singura, ca nimeni nu o ajuta, ca timpul nu mai are rabdare cu ea.

Atunci cand simti ca devii coplesita de task-uri, respira adanc si incepe sa pui pe hartie elementele prin care evenimentul vietii tale va fi memorabil.

Rochia este esentiala, toate privirile fiind atintite asupra eroinei zilei. Asa ca alege-o cu grija, fie ca o cumperi de la magazinele specializate, fie ca apelezi la un croitor. In acest caz, probeaz-o periodic si stabileste un deadline croitorului cu cel putin 2 luni inainte de nunta, sa fii sigura ca ai gata cea mai importanta piesa din puzzle.

Pentru a arata minunat in rochia de mireasa, ar fi oportun sa-ti rasfeti pielea cu tratamente specializate pentru ingrijirea epidermei, cum sunt tratamentele anticelulitice si de fermitate LED+Esthetic din centrele Nomasvello. Dupa un tratament complet de 12 sedinte, corpul tau va fi mai ferm si isi va recapata elasticitatea si vigoarea, gratie efectului vasodilatator al actiunii LED-ului. Cu pielea tonifiata si hidratata, vei arata minunat in orice rochie, chiar si in cea fara maneci si cu decolteu la care ai visat din copilarie.

Daca vrei sa te bucuri de o luna de miere minunata, dar care sa nu-ti dea peste cap bugetul intregului an, ar fi ideal sa achizitionezi vacanta cu cel putin sase luni inainte de eveniment. Ofertele de “early booking” au preturi avantajoase, reduse cu pana la 50% fata de costul lor standard.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest