Cum sa creezi un candy-bar spectaculos pentru nunta?

 Cum sa creezi un candy-bar spectaculos pentru nunta?
 Cum sa creezi un candy-bar spectaculos pentru nunta?  Cum sa creezi un candy-bar spectaculos pentru nunta?  Cum sa creezi un candy-bar spectaculos pentru nunta?  Cum sa creezi un candy-bar spectaculos pentru nunta?

Exista atatea tipuri de dulciuri pe care le poti folosi la organizarea unui bufet. Dar nu orice combinatie cromatica creeaza un efect spectaculos. Vrei sa ii dai gata pe invitati cu un candy-bar uimitor? Atunci combina cu incredere o varietate de bomboane si batoane de ciocolata, cupcakes si marshmallows, totul in dorinta de a oferi un spectacol vizual nemaivazut celor prezenti.

Si ca efectul sa fie maxim, adauga in decorul salii de receptie unde organizezi bufetul de dulciuri oglinzi, bomboniere si alte recipiente de sticla.

Nu uita sa folosesti anumite combinatii de culori in functie de tema nuntii, cum ar fi un candy-bar in care sa predomine rozul sau albastrul.

Inca nu ai idee cum ar trebui sa arate un candy-bar perfect? Atunci foloseste ca sursa de inspiratie cateva fotografii selectate de specialistii de la Bridalguide.com special pentru tine, draga viitoare mireasa.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest