Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa!

Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa!
Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa! Un mic detaliu care face senzatie de fiecare data! Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa!

Nunta reprezinta un moment magic in viata fiecarui cuplu, este un eveniment care arata lumii intregi ca iubirea voastra va fi vesnica! Fiecare mireasa isi imagineaza ziua nuntii, alegand cu atentie fiecare detaliu, incepand cu articolele si accesoriile vestimentare, si continuand cu tema nuntii, aranjamentele florare si, vedeta serii: Tortul!  Momentul tortului reprezinta atractia intregii seri, pe care toti invitatii il asteapta cu nerabdare.

Daca vreti sa va surprindeti in mod placut invitatii, must-have-ul sezonului sunt Figurinele de Tort Personalizate, realizate din pasta polimerica.

Figurinele de tort personalizate mire si mireasa sunt unice in Romania, realizate manual, fiecare set de figurine este unic si se realizeaza la comanda in functie de dorintele fiecarui cuplu. Pot reprezenta un mod placut de a-ti surprinde persoana iubita, nasii si prietenii.

Deliciu Mic - Figurine handmade - va vine in ajutor pentru ca impreuna sa realizam figurine individualizate in functie de aspectul fizic si caracteristicile vestimentare ale mirilor.

Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa!

 

Figurinele de Tort Personalizate, Mire si Mireasa!

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest