Tortul de nunta este un desert nelipsit de la sfarsitul unei receptii, iar obiceiul ca mirii sa taie impreuna tortul se refera la faptul ca acestia se vor sprijini neconditionat pe parcursul casatoriei. Pentru ca la unele nunti s-au intamplat si accidente nefericite care au stricat intreaga petrecere, mirii ar trebui sa evite acest lucru si sa urmareasca impreuna cateva sfaturi pentru taierea tortului in mod corect.
Alege compozitia pentru stratul de tort taiat impreuna. In mod traditional, mirii taie impreuna prima felie de tort, iar aceasta trebuie sa fie realizata din aroma preferata.
Foloseste tacamuri tort nunta festive. Ustensilele de tort decorate festiv vor fi folosite si la aniversarile in familie viitoare, asa ca alege un set compus din cutit si paleta din inox frumos decorate.
Alege marimea si gramajul tortului in functie de numarul de invitati. Gandeste-te ca fiecare invitat va primi o felie de tort de aproximativ 100 grame. Inmulteste gramajul cu numarul de invitati si vei afla cat de mare trebuie sa fie tortul de nunta ca sa ajunga la toata lumea.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.