Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos

 Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos
 Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos  Torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele iubitoare de frumos

Oare torturile de nunta nu ar trebui sa reflecte buna dispozitie deoarece sunt servite la evenimente importante? Culorile vesele, folosite creativ pentru decorul dulce al torturilor de nunta sunt cea mai buna cale de a face o declaratie de dragoste.

Astfel de torturi decorate in culori deschise sunt foarte apreciate de miresele iubitoare de frumos, care isi lasa amprenta asupra desertului de la nunta.

Imagineaza-ti ca la propria nunta vei avea parte de un astfel de tort simpatic. Nu iti fie teama sa dezvalui invitatilor o parte din firea ta romantica. La urma urmei, decorul tortului reflecta personalitatea miresei si in timp ce maestrul cofetar trebuie sa amestece ingredientele ca sa realizeze tortul comandat, mireasa si ajutoarele ei il pot decora dupa propria imaginatie!

Simte-te bine urmarind cateva idei de torturi de nunta cu decor in culori vesele pentru miresele romantice.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest