9 torturi de nunta unice pentru mire

9 torturi de nunta unice pentru mire
9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire 9 torturi de nunta unice pentru mire

Cine a spus ca la nunta tortul miresei nu poate fi insotit si de un tort al mirelui? Acesta scoate in evidenta personalitatea masculina si poate fi inspirat dupa hobby-urile mirelui.

In trecut, tortul unui mire era servit alaturi de un tort de nunta traditional, pregatit diferit de acesta din urma. Pentru a compensa tortul de nunta cu accente feminine, tortul mirelui avea arome bogate, cum ar fi de ciocolata neagra.

Tortul mirelui poate avea forma unui stadion de fotbal, poate reprezenta un simbol sugestiv sau chiar meseria acestuia. Totul depinde strict de preferintele personale ale mirelui, dar si de opinia miresei care mai mult ca sigur are un cuvant de spus in alegerea desertului de la nunta.

Pentru cuplurile care nu s-au gandit pana acum ca si barbatii au dreptul sa isi aleaga la nunta desertul dorit, iata cateva idei de torturi unice pentru mire.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest