Torturi de nunta ombre fabuloase

Torturi de nunta ombre fabuloase
Torturi de nunta ombre fabuloase Torturi de nunta ombre fabuloase Torturi de nunta ombre fabuloase Torturi de nunta ombre fabuloase

Torturile de nunta ombre sau in degrade au un look spectaculos si pot fi realizate in efecte de umbre atat la suprafata, cat si in sectiune.

Colorate in nuante variate care incep de la tonuri inchise si se deschid treptat la culoare pe masura ce avanseaza spre varf, torturile ombre se decoloreaza gradual, asa cum in lumea vestimentara intalnim rochii de seara si rochii de mireasa in degradeuri roz, de liliac, verde sau alte culori.

Indiferent ca iti doresti un tort degrade in nuante de curcubeu sau un tort ombre in culori inchise pentru sezonul rece, poti fii sigura ca aceasta tendinta care a luat avant in urma cu cativa ani devina tot mai populara in randul cuplurilor moderne.

Daca iti plac culorile calde, poti opta pentru un model de tort in nuante de rosu-portocaliu-galben, mai ales daca nunta este programata vara, dar, daca iti plac culorile reci, iar nunta este programata in anotimpul friguros, un tort de nunta ombre in culori inchise este cel mai potrivit.

Nu ezita sa alegi un tort de nunta in nuante ombre de grena daca te mariti toamna sau un tort de nunta in dungi ombre verzi in caz ca data nuntii este fixata in primavara urmatoare.

Orice ai alege, mizeaza pe stilul ombre pentru o nunta cu tema curcubeu.

Noi ti-am pregatit cateva modele de torturi ombe pentru nunti fabuloase, de neuitat din care te poti inspira pentru propriul eveniment.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest