Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina

Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina
Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina Top 10 torturi de nunta de la Pasticceria Giuseppina

Torturile de nunta de la Cofetaria Pasticceria Giuseppina sunt torturi elegante, cu design clasic si torturi de nunta cu design modern si compozitie care variaza in functie de gusturile mirilor.

Descopera cofetaria cu specific italian si comanda chiar acum torturi de nunta, torturi aniversare, torturi creatii speciale, prajituri italienesti si marturii de ciocolata pentru ocazii speciale.

Torturile si prajiturile de la Cofetaria Pasticceria Giuseppina sunt realizate din ingrediente naturale, fara aditivi alimentari si coloranti.

Toate produsele sunt realizate de maestri cofetari cu experienta indelungata.

Torturile de nunta pot avea gusturi la alegere: ciocolata, chantilly, chantilly al limone, crema di Malaga, fructul pasiunii, crema de frutti di bosco, zabaione, croccantino, iar pretul incepe de la 9 lei pe suta de grame.

Urmareste in galeria foto alaturata top 10 torturi de nunta de la Cofetaria Pasticceria Giuseppina, ideale pentru evenimentele anului 2015 si comanda modelul favorit aici.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest