Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016

Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016
Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016 Torturi de nunta cu design modern pentru nuntile 2016

Cele mai frumoase torturi de nunta cu design modern sunt chiar aici pentru a te incanta cu formele lor unice si modelele sofisticate, care au fost create pentru a fi asemuite cu operele de arta.

Inspirate de ocean sau de un peisaj din natural, torturile de nunta cu design modern pentru 2016 sunt torturi in degrade, dar si torturi cu taieturi complicate. Decorate cu flori din zahar sau flori naturale, torturile decorate cu elemente din natura raman in tendinte si in 2016.

Iesi in evidenta la propria nunta si alege un tort cu unul sau mai multe etaje al carui design modern face senzatie printre invitati.

Albe, roz sau bleu, torturile stratificate si cu volanase sunt preferate pentru nuntile romantice, in timp ce torturile cu linii geometrice si asimetrice sunt un must have pentru nuntile moderne. In tendintele acestui sezon sunt si torturile in acuarela, torturile cu versuri caligrafice, cat si torturile cu figurina mire si mireasa.

Iata cateva modele de torturi moderne de forma sferica si patrata in galeria foto alaturata care te vor cuceri instant.

 

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest