Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta!

Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta!
Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta! Torturi de nunta de la A la Z. Tot ce trebuie sa stii despre tortul de nunta!

Alegerea tortului de nunta este, pentru unele mirese, la fel de grea ca alegerea rochiei de mireasa. Cofetariile pot prezenta atatea tipuri de torturi, atatea modele, texturi, gusturi si culori, incat foarte multe mirese se simt coplesite de aceasta avalansa de optiuni. De aceea, pentru a-ti face alegerea ceva mai usoara, iti vom prezenta in continuare tipurile de tort din care va trebui sa alegi si cateva alternative, in cazul in care nu iti doresti un tort si vrei sa il inlocuiesti cu altceva.

Designul traditional al unui tort de nunta - un tort cu mai multe etaje (de dimensiuni diferite), fiecare etaj separat de celelalte prin coloane si spatii libere intre ele. Este o optiune care nu se invecheste niciodata si ramane, mereu, eleganta, sofisticata si in trend.

Tortul coloana - un numar de torturi mai mici (toate de aceeasi forma si dimensiune) vor fi  asezate unele peste altele, pana se va forma un tort inalt, sub forma de coloana (sau stalp), care este apoi decorat.

Tortul stivuit - asemanator designului traditional, dar fara coloane. Mai multe etaje (torturi cu dimensiuni diferite) sunt asezate unele peste celelalte, fara a se folosi coloane pentru a le sustine si fara a lasa spatiu liber intre ele. Pentru a decora acest tip de tort, se vor folosi flori (naturale sau din zahar), decoratiuni din zahar caramelizat, panglici si funde din fondant sau figurine.

Wonky - un design foarte modern si nonconformist. Este asemanator tortului stivuit, insa etajele nu sunt aranjate drept si nici in ordinea marimii sau a dimensiunilor etajelor.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest