Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele

Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele
Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele Florile sunt decorul perfect pentru un tort de nunta. Iata cele mai frumoase modele

Fie ca iti plac torturile de nunta cu flori din zahar sau garnisite cu flori naturale, florile reprezinta decorul perfect pentru principalul desert de la orice nunta. Printre cele mai populare deserturi de nunta din zilele noastre, torturile cu decor floral si verdeata ocupa un loc fruntas. Atunci cand decizi sa alegi un tort cu flori, mai intai stabileste culoarea si aroma celui mai asteptat desert de la eveniment. Torturile de nunta cu flori sunt atat de versatile, incat se potrivesc oricarui stil de nunta. Urmareste in continuare cateva torturi nunta accesorizate cu flori, daca ai nevoie de o sursa de inspiratie pentru fericitul eveniment.

Tort de nunta cu flori de zahar roz
Acest tort de nunta alb si trei etaje are cate o banda neagra la baza fiecarui nivel si este decorat cu patru flori de zahar roz.

Tort de nunta cu motive florale
Tortul de nunta floral cu cinci nivele este decorat cu flori de zahar si este pictat manual. Acest tort in nuante pastel este ideal pentru o petrecere in aer liber.

Tort de nunta decorat cu flori 3D
Un tort de nunta cu doua etaje, decorat cu flori 3D in culori vibrante este desertul perfect pentru finalul petrecerii. Acesta poate fi inconjurat de cupcakes si alte dulciuri cu motive florale.

Tort de nunta acoperit cu ranunculi si verdeata
Acest tort cu doua etaje in nuante de roz cu dungi aurii este acoperit cu flori de ranunculus si plante verzi pentru un aspect deosebit.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest