Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016

Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016
Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016 Torturi de nunta in contrast maro si bleu pentru 2016

Torturile de nunta in contrast cromatic sunt la moda in 2016, iar una dintre posibilitati o reprezinta combinatia de culori maro si bleu. In timp ce culoarea maro este asociata cu delicioasa ciocolata, albastrul deschis sau bleu poate simboliza inaltul cerulului, marea sau linistea noptii.

Pentru ca torturile de nunta realizate din cacao sau invelite in fondant de ciocolata sunt o alegere romantica pentru lunile de toamna-iarna, cuplurile care isi organizeaza nunta in sezonul rece pot lua in considerare alegerea unui tort festiv in culori reci.

Contrastele inchise cum este combinatia maro cu bleu sau albastru nu doar ca arata superb, dar aceasta alegere cromatica poate fi completata de un design interesant si de o compozitie fara egal.

De la torturile de nunta in contrast maro si bleu cu ciocolata la cele decorate cu flori, dungi si puncte, mirii de 2016 pot selecta modelul favorit, dupa compararea mai multor poze de torturi nunta in contrast maro si bleu.

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest