Torturi de nunta superbe decorate cu fundita

Torturi de nunta superbe decorate cu fundita
Torturi de nunta superbe decorate cu fundita Torturi de nunta superbe decorate cu fundita Torturi de nunta superbe decorate cu fundita Torturi de nunta superbe decorate cu fundita Torturi de nunta superbe decorate cu fundita Torturi de nunta superbe decorate cu fundita

Torturile de nunta decorate cu fundita sunt niste deserturi festive superbe si feminine, bune de comandat pentru orice eveniment deosebit din cursul anului 2016: nunta, botez, zi onomastica sau aniversarea casatoriei.

Torturile decorate cu fundite in culorile dorite pot avea orice umplutura, aspect sau forma, iar acest lucru variaza de la preferintele mirilor la tendinte si sezonul in care este programat evenimentul.

Gingase si delicate, funditele pot fi acel accesoriu folosit nu doar pentru decorul tortului, ci ca o completare a unei game largi de accesorii: bijuterii, accesorii de par, invitatii de nunta, meniuri etc. Funditele pentru tort de pot realiza din crema de unt, fondant, ciocolata sau material stilizat. Indiferent de model, torturile cu fundite si panglici au un efect estetic maxim.

Daca si tu consideri ca funditele au un rol decorativ important in finisarea tortului de nunta, atunci nu gresesti. Iata cateva imagini de torturi nunta superbe decorate cu fundita. Acestea sunt inspirate de la nuntile reale, dar cu siguranta se incadreaza in tendintele anului 2016.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest