Torturile Merengue pentru 2016 sunt torturile de nunta cu bezea. Aceste torturi de nunta clasice realizate inclusiv acasa pot fi combinate cu ciocolata, cu crema de lamaie, cu crema Mocca, cu fructe sau cu caramel.
Indiferent de combinatie, tortul Merengue ramane un dulce al copilariei fiecaruia dintre noi de care ne putem aminti cu ocazia nuntii. Daca si pentru tine tortul cu bezea face parte din categoria prajiturilor preferate, poti alege pentru propria nunta un tort Merengue cu aroma de ness sau un tort bezea cu mascarpone.
Bezeaua delicata se combina excelent cu gustul pronuntat al cremei de ciocolata sau cu al aromei de cafea. Decorul poate fi realizat cu glazura alba, cu razatura de ciocolata, cu fructe, flori, barot de alune sau alte detalii sofisticate, in functie de tema evenimentului si de preferintele mirilor.
Indiferent de crema aleasa, tortul de bezea ramane un desert popular pentru nuntile din 2016. Iata cateva modele de torturi Merengue pentru 2016 in galeria foto alaturata.