Torturi dragute inspirate de jocuri video si personaje Disney

Torturi dragute inspirate de jocuri video si personaje Disney
Torturi dragute inspirate de jocuri video si personaje Disney Torturi dragute inspirate de jocuri video si personaje Disney Torturi dragute inspirate de jocuri video si personaje Disney Torturi dragute inspirate de jocuri video si personaje Disney

Pentru mirii care se simt copii la orice varsta, exista torturile de nunta dragute inspirate de jocurile video si de personajele Disney.

Fie ca ai in minte un castel de clestar, vizionezi cu placere desenele animate cu simpaticii soricei Mickey si Minnie Mouse sau parcurgi cu entuziasm nivelele din jocurile cu Mario, exista o multime de idei pentru tortul de nunta care iti pot folosi ca sursa de inspiratie daca iti plac povestile nemuritoare, benzile animate si jocurile computerizate.

Torturile de nunta inspirate din jocuri și basme sunt un mod unic si distractiv de a exprima dragostea și angajamentul pe care mirii si-l iau unul fata de celalalt incepand cu juramintele de la nunta.

Incepand cu cele mai simpatice personaje Disney si continuand cu eroii din jocurile video, mirii cu inima de copil pot folosi imaginile de torturi pentru nunta din galeria foto alaturata pana se hotarasc ce desert sa aleaga la propriul eveniment.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest