Tendinte in tortul de nunta pentru 2011

Tendinte in tortul de nunta pentru 2011
Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011 Tendinte in tortul de nunta pentru 2011

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei nunti este, cu siguranta, tortul. Este ultima imagine si ultima delicatesa pe care invitatii o savureaza inainte de marele final. Pentru unele mirese, tortul este la fel de important ca rochia de mireasa insasi… caci este unul dintre cele mai fotografiate momente. Esti o mireasa in tendinte si vrei sa fii unica? De ce sa nu ai cel mai cool tort de nunta?

Dantela, senzuala dantelaeste intr-adevar o tendinta majora in acest sezon: rochiile de mireasa din dantela, decoratiunile si accesoriile din dantela. De ce nu si tortul de nunta? Alege un tort alb, ivory sau ecru si imbraca-l in dantela din martipan. Este atat de feminin, atat de vintage, de romantic si de chic!

 “Ombre” - tortul de nunta in degrade. In limba franceza, “ombre” inseamna “umbra” si presupune a dunga colorata, in tonuri ce se decoloreaza gradual. Inca de la inceputul anului 2011, acest trend a castigat o mare popularitate in randul nuntilor “cu fite”. Este imprumutat din industria fashion, unde stilul “ombre” al difuzarii culorii se regaseste atat in rochiile de seara, cat si in rochiile de mireasa.

Renunta la clasicul tort alb de nunta si fii o super fashionista, optand pentru un tort “in degrade”. Acest concept este folosit pentru a aduga o nota intriganta oricarui element al nuntii tale. Foloseste-l si in aranjamentele florale, buchetul de nunta, decoratiuni sau chiar in meniu.

Tortul de nunta pictat manual. Sunt cele mai originale torturi de nunta si poti fi sigura ca nu va mai exista tort ca al tau. Un artist cu indemanare il poate decora in functie de personalitatea si tematica nuntii voastre. Astfel vei avea parte de un tort de nunta unic si cool!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest