Macarons de nunta superbe

Macarons de nunta superbe
Macarons de nunta superbe Macarons de nunta superbe Macarons de nunta superbe

Delicioasele deserturi frantuzesti, fursecurile Macarons au devenit in ultimul an printre cele mai solicitate dulciuri de la nunta. Fie ca vrei sa inlocuiesti clasicul tort de nunta cu un turn din macarons colorate divers sau sa le servesti in cadrul unui candy-bar spectaculos, cele mai rafinate deserturi din lume pot fi servite la cununie, receptie sau botez in sortimentul dorit.

In 2013, Madame Lucie a devenit primul producator de macarons din Romania care foloseste ingrediente naturale la prepararea acestor fursecuri rotunde ce pot fi considerate adevarate delicii culinare.

Aceste mici deserturi creative de nunta satisfac gustul pentru dulce al oricarui invitat, indiferent de varsta. Superbele Macarons vin intr-o gama de arome si culori foarte variata. Ele au crusta delicata si crocanta, cu centru moale din bezea absolut irezistibil!

Le poti comanda pe culori, in functie de tema nuntii, in nuante de curcubeu (daca nu esti hotarata asupra culorii) sau in nuante pastel pentru nunti boho chic. Pretul la kilogram este in medie de 130 lei, iar o marturie macarons in jur de 3,5 lei, in functie de furnizor.

Pentru un efect special, alege macarons superbe in forma de turn, asezate pe suporti speciali cu baza de flori naturale. Inaltimea turnului poate fi de 6-7 etaje.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest