Deserturi non-traditionale nunti 2017

Deserturi non-traditionale nunti 2017
Deserturi non-traditionale nunti 2017 Deserturi non-traditionale nunti 2017 Deserturi non-traditionale nunti 2017 Deserturi non-traditionale nunti 2017 Deserturi non-traditionale nunti 2017 Deserturi non-traditionale nunti 2017 Deserturi non-traditionale nunti 2017

Aplica unul dintre deserturile de nunta non-traditionale 2017 prezentate mai jos, daca ti-ar placea ca la sfarsitul evenimentului sa le oferi invitatilor ceva dulce foarte special. Cand vine vorba de alegerea desertului de nunta, posibilitatile sunt nelimitate.

Daca nu te poti hotari asupra unui tort favorit, poti sa folosesti mai multe tratatii dulci pentru sfarsitul petrecerii, pentru organizarea unui candy-bar si chiar pentru oferirea prajiturilor sub forma de marturii. Mini-torturile sunt, spre exemplu, o buna alternativa la clasicele torturi cu multe etaje.

Daca nu esti adepta stilului traditional, alege una dintre aceste idei non-traditionale, un pic diferite si unice care vor lasa un impact major asupra invitatilor datorita designului si aromei.

Mini torturi
Poti inlocui tortul de nunta gigant cu mai multe mini torturi aromate, la preturi accesibile, a caror forma plina de gratie este un must have pentru fotografiile de nunta.

Vrei ceva si mai mic? Atunci alege prajituri personalizate
Prajiturile in forma de tort sunt o idee buna pentru mirii care vor sa lase o impresie de durata asupra invitatilor. In loc sa tai tortul de nunta clasic, invitatii vor fi serviti cu prajituri personalizate.
Fii atenta ca fiecarui invitat in parte sa ii fie servita cate o prajitura.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest