Ideea organizarii unui candy-bar la nunta a devenit in ulltimii ani un must have pentru cuplurile moderne care vor sa aduca mai multa culoare in peisajul evenimentului lor.
Un candy-bar perfect inseamna un adevarat rasfat pentru papilele gustative si este o modalitate de a duce la alt nivel o nunta traditionala obisnuita. Daca si pe tine te incanta ideea planificarii unui candy-bar, il poti planifica pas cu pas avand in vedere cinci aspecte esentiale:
1. Tema si culoare
Un candy-bar organizat ca la carte urmeaza tema evenimentului si completeaza cu stil decorul nuntii. Pentru ca prezentarea dulciurilor sa aiba succesul scontat, acestea trebuie aranjate dupa o anumita regula, ca sa respecte tonurile cromatice si sa fie la unison si cu celelalte elemente decorative. De asemenea, deserturile se aleg in functie de sezon. In timp ce vara pot fi servite capsune invelite in ciocolata sau frigarui de fructe, iarna bulgarasii de nea acoperiti cu cocos sunt o idee excelenta.
2. Varietate
Deserturile de nunta alese trebuie sa fie cat mai variate, ca sa fie pe placul tuturor invitatilor si sa satisfaca toate gusturile. Avand o experienta vizuala si culinara placuta, invitatii vor pleca de la nunta cu amintiri de neuitat. Asorteaza deserturile tinand cont de perioada din an in care are loc nunta, dar si de tematica evenimentului. De la deserturile exotice la cele frantuzesti, un candy-bar perfect trebuie organizat in cele mai mici detalii.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.