3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012

3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012
3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012 3 tendinte majore in tortul de nunta pentru 2012

Un “deliciu” extrem de important intr-o nunta este, cu siguranta, tortul. Pentru unele dintre mirese, el este la fel de important ca rochia de mireasa insasi… caci este unul dintre cele mai fotografiate momente. Esti o mireasa in tendinte si vrei sa fii unica? De ce sa nu ai cel mai cool tort de nunta? Iata ce tendinte se anunta in 2012:


Tortul de nunta metalic

Acest tort nu este o noutate in materie de nunti. Torturile de nunta imbracate in martipan auriu sau argintiu, vor fi la mare cautare in 2012. Fie ca are detalii luxury, cu flori aurii sau argintii fie ca este, pur si simplu, acoperit in martipan cu irizatii metalice, trebuie sa stii ca un astfel de tort de nunta iti va da invitatii pe spate. Poti alege orice fel de umplutura, caci martipanul va tine compozitia foarte stabila.

 

Tortul de nunta curcubeu

Cand vine vorba de tortul de nunta, e adevarat ca „fondul” e de baza, dar si forma trebuie sa fie pe masura gustului incantator. Daca ai ales deja umplutura, sarcina grea, dar delicioasa, ramane sa te decizi cum vrei sa arate prajitura nuntii tale. Ce-ai zice de un tort curcubeu? Fie ca are exteriorul sau interiorul combinat intr-un amalgam de culori, el va fi piesa de rezistenta a nuntii tale. Arata foarte bine si permite jocul cu formele. Cele patrate sunt cele mai originale si nu uita… te poti folosi de fructe de sezon – lamai, kiwi, capsuni, portocale - pentru a crea pata de culoare, dar si un curcubeu de gusturi!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest