10 trucuri pentru a reduce costurile deserturilor si tortului de nunta

10 trucuri pentru a reduce costurile deserturilor si tortului de nunta

5. In loc sa-ti decorezi tortul cu flori din fondant sau din crema de zahar, opteaza sa-l decorezi cu flori naturale sau cu fructe pentru a reduce pretul cu 40 la suta (acel 40 la suta include ingredientele, timpul si lucrul manual in plus).

6. In loc sa-ti decorezi tortul cu un model din dantela realizat din crema (care necesita mult timp si atentie deosebita), alege ca tortul sa fie decorat cu un model mai simplu (cu buline, puncte mici sau modele geometrice) si apoi legat cu o panglica din satin pentru un plus de eleganta (si un cost mai mic decat o panglica din fondant).

7. Daca vrei deserturi pe baza de fructe (placinta, tarte sau salata de fructe) sau un tort cu crema de fructe, ai grija sa alegi fructe care sunt in sezon in momentul nuntii. De asemenea, daca nunta ta are loc iarna, e de preferat sa alegi o crema standard (ciocolata, caramel, vanilie) in locul uneia din fructe.

8. In loc sa comanzi fructe deja glazurate, mai bine asezi la fiecare masa cate un bol de fructe proaspete (capsune si fructe de padure), inconjurat de cupe micute cu sos sau glazura. Daca aceasta optiune nu-ti surade, cumpara separat fructele si sosul, apoi glazureaza acasa fructele, cu o zi inaintea nuntii, pentru a reduce costurile cu 75 la suta.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest