Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau!

Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau!
Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau! Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau! Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau! Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau! Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau! Esti soacra mare? Afla ce trebuie sa faci la nunta fiului tau!

Prin traditie, mama miresei pune monopol pe majoritatea responsabilitatilor de dinainte de nunta, in timp ce familia mirelui ocupa locul din spate. Astazi, ambele mame isi asuma un rol semnificativ in planificarea unei nunti, in special in cazul in care si familia mirelui si a miresei participa in mod egal la bugetul nuntii. Draga soacra mare, indiferent de situatie, iata ce se asteapta din partea ta!

1. Cand logodna este anuntata, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa le dai un telefon parintilor miresei. Exprima-ti bucuria si fericirea, felicita-i si invita-i la o cina in familie sau la un restaurant pretentios.

2. Fii gazda unei mici petreceri sau cine, la care sa inviti toata familia si rudele mirelui. Prezinta-le mireasa in cea mai frumoasa maniera.

3. Nu exista o suma prestabilita pe care parintii mirelui sa o ofere pentru organizarea nuntii. Si nici nu ar trebui sa te intereseze care e pozitia familiei miresei in participarea la bugetul nuntii. Insa, indiferent de situatie, asigura-te ca acoperi cheltuielile ce se impun din partea mamei mirelui (rochia de mireasa etc) si ofera-i asistenta financiara, in cel mai bun caz, mirelui!

4. Ofera-te in a ajuta mirii sa gaseasca locatia perfecta pentru nunta lor. Sudiaza-ti lista de cunostinte si cere-le tuturor recomandari pentru cei mai buni dintre profesionisti: florarii, firme de catering, cofetarii. Ba chiar, ofera-te sa le testezi chiar tu! Daca miresei ii face placere, te va insoti, cu siguranta!

5. Recomanda-te ca si contact principal pentru furnizorii de servicii pentru nunti, mai ales, daca nunta are loc in orasul in care a copilarit mirele, iar el nu mai locuieste acolo!

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest