Vezi ce sfaturi de la furnizorii de nunti ignora intotdeauna miresele

Vezi ce sfaturi de la furnizorii de nunti ignora intotdeauna miresele

Ai angajat un furnizor de nunti, dar continui sa faci ce ai citit in revistele de specialitate atunci cand  te pregatesti pentru ziua cea mare? Poate ca lucrurile vor iesi la nunta asa cum ti-ai dorit sau poate ca acele recomandari din reviste nu se potrivesc cu stilul evenimentului tau.  Ideea este ca furnizorii de nunta sunt specialistii pe care ii platesti ca sa organizeze o nunta ca la carte. Ei stiu cum anume iti doresti sa iasa ziua cea mare, cati invitati vor fi prezenti la ceremonie, ce culori preferi pentru decorul meselor si daca nunta va fi una de interior sau se va desfasura in aer liber.

Prin urmare, nu ignora sugestiile specialistilor si organizeaza o nunta grandioasa sau o petrecere intima in functie de buget si de tema nuntii. Aminteste-ti ca ai angajat o firma de organizare evenimente cu experienta in planificarea nuntilor.

Daca vrei sa ai o nunta reusita, vezi ce sfaturi ignora adeseori miresele si in ce masura le poate afecta acest lucru.

Nu arunca banii pe fereastra! Unele mirese sunt cheltuitoare si se entuziasmeaza atat de mult gandindu-se la ziua nuntii lor, incat au tendinta sa depaseasca bugetul fixat pentru acest eveniment.

Nu uita ca orice cheltuiala de nunta in plus inseamna sa renunti la luna de miere sau la anumite investitii firesti cum ar fi mobila, vesela si alte lucruri necesare unui cuplu proaspat casatorit. Daca furnizorii de nunta iti cunosc bugetul, iar ei considera ca ar fi bine sa te multumesti cu mai putin decat iti doresti, atunci tine cont de sfatul lor si limiteaza-te la ceea ce ai.

Depune impreuna cu viitorul mire declaratia de casatorie la Starea Civila unde urmeaza sa aiba loc cununia civila, in cazul in care aceasta este fixata la mica distanta de nunta. Nu uita ca trebuie sa prezinti cu aceasta ocazie cartea de identitate, certificatul de nastere si certificatul medical prenuptial in original, atat tu, cat si partenerul tau.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest