Petrecerea burlacitelor cu tema Paris

Petrecerea burlacitelor cu tema Paris
Petrecerea burlacitelor cu tema Paris Petrecerea burlacitelor cu tema Paris Petrecerea burlacitelor cu tema Paris Petrecerea burlacitelor cu tema Paris Petrecerea burlacitelor cu tema Paris

Paris este considerat unul dintre cele mai romantice orase din lume. Folosit adesea ca destinatie pentru luna de miere, pentru invitatii sau marturii de nunta, Orasul Luminilor le-a inspirat si pe domnisoarele de onoare care au vrut sa organizeze in cinstea miresei o petrecere cu tema Paris.

Chiar daca petrecerea burlacitelor cu tema Paris nu va avea loc in capitala Frantei, ci va fi mai degraba o calatorie virtuala inspirata de moda si cultura pariziana, detaliile conteaza atunci cand pui la cale un eveniment cu aceasta tematica.

De la vesela cu emblema Parisului – Turnul Eiffel – si pana la parfumurile si vinurile frantuzesti, domnisoarele de onoare pot alege un meniu in stil parizian pentru ultima petrecere data in cinstea miresei inainte de nunta.

Daca esti o fata classy si esti impresionata de moda si arta pariziana, in mod cert o petrecere a burlacitelor cu tema Paris este o alegere inspirata.

Pentru ca petrecerea sa fie de neuitat, cel mai frumos ar fi ca locatia evenimentului sa fie un restaurant cu specific frantuzesc. In „Micul Paris”, cum era numit Bucurestiul de altadata, exista mai multe restaurante cu specific frantuzesc atat in Centrul Vechi, cat si in locatii selecte din capitala unde nu lipsesc din meniu branzeturile fine cu ierburi aromate, muschiul de vita cu ciuperci si deserturile delicioase. Ti-am facut pofta?

Mai multe imagini preluate de la petrecerea burlacitelor poti gasi aici. Aceste imagini sunt o sursa de inspiratie excelenta pentru propria petrecere.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest