Idei romantice pentru cea mai frumoasa receptie de nunta

Idei romantice pentru cea mai frumoasa receptie de nunta

Nunta este un eveniment special care celebreaza iubirea dintre doi oameni. Fie ca ceremonia se desfasoara intr-o biserica sau in aer liber, receptia de nunta trebuie sa fie romantica indiferent de tema nuntii.

Planifica o petrecere de vis intr-un cadru romantic de exceptie o data cu organizarea unei nunti de vis. Ofera momentului o semnificatie aparte si cauta o locatie de nunta apropiata de locul in care ai fost ceruta in casatorie sau transforma locatia de nunta in micul Paris daca Orasul Luminilor este pentru tine cel mai romantic din lume.

Nu stii cum anume sa faci acest lucru? Incepand cu data nuntii (o zi sugestiva pentru miri, cum ar fi ziua in care v-ati cunoscut) si pana la tema evenimentului, fiecare etapa a nuntii poate insemna ceva special pentru principalii protagonisti ai evenimentului. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la incercare si astfel receptia de nunta se va transforma in cea mai frumoasa si romantica zi din viata ta si a mirelui.

Daca ai nevoie de cateva sugestii care sa iti creioneze drumul spre o receptie de nunta unica, noi iti oferim o multime de idei romantice ca sursa de inspiratie.

Organizeaza nunta in restaurantul in care v-ati logodit sau unde ai fost ceruta in casatorie.
Ti s-a cerut mana intr-n cadru romantic si vrei sa retraiesti acest moment din nou? Atunci celebreaza-ti povestea de iubire in mijlocul familiei si a prietenilor exact in aceeasi locatie speciala. Ofera-le invitatilor sansa sa fie martori la un happy-end-ing ca in filme.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest