Top 10 idei de nunta amuzante pentru evenimente de neuitat

Top 10 idei de nunta amuzante pentru evenimente de neuitat

Nunta ta poate este un angajament important si celebrarea iubirii, dar este, de asemenea, cea mai mare petrecere pe care o vei organiza, probabil vreodata. Deci, transforma evenimentul intr-o noapte de neuitat, cu ajutorul a 25 de idei amuzante oferite de Bridalguide.com.

Chiar daca ceremonia de nunta se desfasoara intr-un cadru solemn, o receptie de nunta fabuloasa trebuie sa fie condimentata cu multa distractie, voie buna si amuzament maxim.

Indiferent ca pui in practica toate ideile de nunta amuzante sau doar o parte dintre ele, fii creativa folosind cateva sugestii oferite de expertii de top care se ocupa de organizarea nuntilor.

1. Prima impresie conteaza. Trimite oaspetilor invitatii de nunta festive care prevestesc o noapte fierbinte. Pentru un efect maxim, foloseste cerneala cum ar fi fuchsia si turcoaz sau un disco sclipitor cu aplicatii de cristale si panglici argintii stralucitoare. Cocktail, cineva?

2. Bauturi speciale. Imediat cum incepe petrecerea, serveste bauturi exotice in pahare supradimensionate sau pahare colorate in forme amuzante. Si mai amuzant este daca printre mesele de invitati circula chelneri care poarta ochelari de bal mascat.

3. Aperitive ispititoare. Transforma servirea gustarilor intr-un spectacol vizual de neuitat. Comanda aperitive interesante, frumos colorate si asezate sub forma de palmier sau fete de oameni.

4. Organizeaza un concurs karaoke. Invita-i pe cei mai talentati dintre invitati sa urce pe scena si sa interpreteze cate o melodie. Daca ai randul prietenilor un star, ofera-i sansa sa inceapa spectacolul muzical si sa devina vedeta la nunta.

5. Atmosfera sexy intr-un decor confortabil. Pentru o nunta in aer liber se poate amenaja un cort sau aranjamentele decorative pot fi puse direct pe gazon. In schimb, intr-o sala de bal, piesele de mobilier si corpurile de iluminat pot fi amplsate langa ringul de dans.

6. Decor dinamic din mese si aranjamente florale.
Pentru sala de receptie se pot combina mese dreptunghiulare cu 16 locuri si cu opt locuri, in timp ce florile pot fi in diferite culori si inaltimi.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest