Top 10 greseli intalnite in scrisorile de multumire

Top 10 greseli intalnite in scrisorile de multumire

Sunt momentele in care mirii vor sa multumeasca invitatilor care au avut placerea sa ia parte la nunta printr-un mesaj de multumire. Cu exceptia greselilor de ortografie care lasa o impresie negativa, mirii trebuie sa fie atenti cum se exprima si in ce mod redacteaza un bilet de multumire astfel incat mesajul lor sa fie unul de efect. Inainte de a redacta o scrisoare, iata care sunt cele mai comune zece greseli intalnite in scrisorile de multumire.

Daca vrei sa iti exprimi recunostinta sincera fata de invitati, alaturi de marturii poti lasa si un bilet de multumire, evitand cele mai frecvente greseli.

1. Numele sunt scrise gresit
Fie ca nu cunosti suficient de bine daca anumiti invitati sunt casatoriti sau omiti o litera din nume, este jenant sa incepi scrisoarea de multumire cu o eroare de ortografie. In ceea ce priveste numele invitatelor celibatare, intreaba inainte de a redacta scrisoarea cum anume trebuie sa i te adresezi. Asa vei evita o gafa.

2. Ai uitat sa mentionezi numele copiilor
Daca la nunta participa familii cu copii, nu ii omite pe cei mici. Daca nu au cumparat personal cadourile de nunta, nu inseamna ca ei trebuie sa lipseasca din lista. Suna pe unul dintre parinti sau pe un prieten apropiat de familia respectiva si intreaba cum se scrie corect fiecare membru al familiei.

3. Ai scris un mesaj generic
Evita expresii de genul „Multumim pentru darul dvs. frumos”, fara a mentiona vreun detaliu legat de cadoul respectiv. Daca este o amintire, specifica acest lucru. La fel trebuie sa procedezi si daca este un obiect util, folosit in gospodarie. Un mesaj personalizat ajunge mai usor la inima invitatilor decat un mesaj comun, ce pare trimis in masa tuturor invitatilor.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest