Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta

Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta
Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta Top 10 momente in care Emoji spune ce simte o mireasa despre planurile de nunta

In ajun de nunta, miresele trec de la bucurie la furie si din nou la extaz cu viteza luminii. Tulburate de ganduri, ele raman treze chiar si pana la doua noaptea intrebandu-se daca au ales rochia de mireasa potrivita, daca parul va fi coafat perfect si daca rimelul nu se va intinde pe fata in timpul juramintelor de nunta.

Stresul acumulat isi poate spune cuvantul, iar caracterele Emoji sau emoticons pot spune exact ce simte o mireasa legat de planurile de nunta. Daca ai trecut si tu prin aceste momente cu siguranta iti aduci aminte cum a fost.

Vrei sa vezi cum Emoji poate sa transmita sentimentele si emotiile pe care le incearca pe mirese inainte de nunta, dar si pe durata evenimentului? Atunci citeste acest articol, mai ales daca esti o internauta care incearca mereu sa isi exprime emotiile si sentimentele prin emoticons atunci cand vorbeste cu un prieten virtual.

#1. Fata multumita
Emoji fericit vrea sa spuna ca nu a fost usor sa fie totul pus la punct pentru receptie, dar acum organizarea meselor, cu articolele de papetarie aferente (numere de masa) si decoratiuni sala au fost
finalizate si totul arata splendid! Totul a iesit asa cum ti-ai dorit, deci viata este frumoasa. 

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest