Ce spune semnul zodiacal despre viata ta amoroasa in 2017

Ce spune semnul zodiacal despre viata ta amoroasa in 2017

Afla ce iti pregatesc astrele pentru 2017 daca esti intr-o relatie de cuplu sau vrei sa vezi cum stai cu viata amoroasa in acest an. In functie de semnul tau zodiacal, descopera daca ai noroc in dragoste, esti pe punctul sa te mariti sau inchei un capitol din viata ta pentru a face loc imprevizibilului.

BERBEC
Daca esti casatorita sau ai o relatie stabila, totul va decurge bine pentru tine, fara incidente majore. Comunicarea si sinceritatea sunt vitale intr-un cuplu, asa ca pune accent pentru aceste aspecte, iar relatia ta nu se va degrada. In schimb, nativele Berbec singure sunt dornice de aventura si vor sa cunoasca persoane noi. Nu spera prea mult ca vei intalni marea dragoste in 2017 pentru ca s-ar putea sa te arzi.

TAUR
Inceputul anului este momentul perfect sa inchei o pagina veche si sa incepi un capitol nou din viata ta. Reconsidera ceea ce este cu adevarat important pentru tine si ai grija in ce relatie vrei sa te implici cu planeta iubirii, Venus, ce merge retrograd in zodia ta. Daca esti implicata intr-o relatie serioasa, poti sa faci pasul urmator si sa te mariti, dar daca ai de gand sa te implici emotional intr-o relatie noua, trebuie sa stii ca anul acesta nu iti vei gasi ursitul. Bucura-te de moment si distreaza-te, fara sa ai mari asteptari ca vei intalni marea dragoste.

GEMENI
Pe plan afectiv, treci printr-un moment de frustrare deoarece partenerul tau de viata nu ia niciodata initiativa si tu trebuie sa iei deciziile importante pentru amandoi. Anul 2017 nu este cel mai bun pentru nativele Gemeni in ceea ce priveste dragostea, insa este posibil ca in urmatoarele luni sa descoperi ca poti iubi un barbat cunoscut, pe care pana acum il considerai doar un simplu amic. Ia lucrurile pas cu pas daca vrei ca relatia voastra sa evolueze.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest