Ziua nuntii: probleme si solutii la indemana

Ziua nuntii: probleme si solutii la indemana

“Casatoria este intotdeauna o opera a destinului”, afirma George Chapman. Da-i, totusi, o mana de ajutor destinului in aranjarea ca la carte a tuturor detaliilor nuntii, pentru a incepe viata de familie fara poticniri.

In economia evenimentului nuptial, fiecare cheltuiala conteaza, asa ca este esential sa planifici din timp toate investitiile majore si sa-ti pastrezi un fond de urgente, care nu trebuie sa depaseasca 10% din bugetul total.

Iata principalele situatii limita care pot aparea in ziua nuntii, cand este esential sa iti pastrezi calmul si mintea limpede:

- Din cauza fluctuatiilor de greutate dinaintea evenimentului, nu-ti mai vine rochia de mireasa. Pentru a preveni aceste situatii, ar fi ideal sa alegi un model de rochie reglabila (pe baza de corset cu snur). Daca, insa, ai ales o rochie fixa si in ziua cea mare constati ca nu ti se potriveste, poti da fuga la o retuserie, sa-ti deschida pensele sau poti apela intotdeauna la rochia de back-up, care trebuie sa existe pentru toate cazurile extreme in care iti patezi rochia primadona sau ti-o rupi din neatentia vreunui invitat care calca pe ea.

De obicei, rochia de biserica in care-ti faci debutul este una clasica, cu trena, in timp de rochia de back-up este midi, pentru a-ti permite sa inchei noaptea pe ritmuri de dans si sa te simti confortabil pe toata durata evenimentului. Nu lasa un detaliu precum greutatea sa-ti strice buna dispozitie aferenta nuntii. Adu-ti aminte ca este un eveniment “ one time only” si este bine sa-l fructifici la maximum.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest