Ziarul de nunta: de la culegerea informatiilor la formatul final

Ziarul de nunta: de la culegerea informatiilor la formatul final

Aparut mai nou pe scena nuntilor din tara noastra, ziarul de nunta poate fi distractiv, insa are si un rol de informare. Gazeta de nunta are ca prim avantaj faptul ca nu contine stiri negative si este o metoda de prezentare, intr-o nota relaxata a unei povesti de dragoste in plina desfasurare.

Cea mai simpla versiune a ziarului de nunta prezinta povestea mirilor, incepand de la prima intalnire si pana la momentul actual. Ca orice ziar, gazeta de nunta poate fi insotita de imagini.

Alte detalii prezentate in ziarul de nunta:

Asa cum la o nunta exista protagonisti principali si secundari, un ziar de nunta cuprinde alaturi de povestea mirilor mai multe informatii cu desfasuratorul petrecerii. Cele mai importante detalii sunt legate de meniu si programul de divertisment.

O varianta mai elaborata a ziarului de nunta contine si informatii despre rude, prieteni si alte cunostinte mai vechi. Insurateii, incercand sa isi amuze invitatii cu diverse intamplari amuzante, trebuie sa faca pe detectivii si sa ia legatura cu fosti colegi, profesori sau rude mai indepartate pentru a lua fotografii sau a aduna amintiri amuzante.

Dupa ce terminati de istorisit cateva intamplari vesele, un ziar de nunta complet poate fi completat cu teste de dragoste si interviuri interesante.

Formatul final al ziarului de nunta

Dupa o documentare temeinica, informatiile culese trebuie structurate pe calculator intr-o anumite ordine si scoase la imprimanta. Cei care doresc ca ziarul sa aiba un look gazetaresc autentic, pot solicita ajutorul unui specialist. Forma finala a ziarului trebuie tiparita in cateva zeci de exemplare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest