Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta

Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta
Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta Idei de shadow box-uri pentru amintirile de la nunta

Nunta s-a terminat, insa vrei sa pastrezi ca amintire toate lucrurile dragi pe care le-ai purtat pe durata evenimentului, incepand cu rochia de mireasa si terminand cu buchetul de flori? Vitrinele de amintiri, numite si shadow boxes in varianta originala sunt niste cutii inramate si acoperite cu geam in care poti pastra cele mai frumoase lucruri de la nunta sau de la alte evenimente importante.

Aceste casute mobile realizate din sticla si lemn arata ca niste tablouri inramate, insa pot fi realizate in dimensiuni diferite, in functie de obiectele pe care ai de gand sa le pastrezi in ele. Shadow box-urile pot fi agate de perete sau sprijinite de zid, daca sunt foarte mari.

Pastrand amintirile de la nunta intr-un shadow box, acestea nu se vor se vor prafui. Intr-o cutie de amintiri poti pastra orice obiect drag, fie ca provine de la nunta, de la botez sau este o amintire din copilarie de care nu te poti desparti.

Un shadow box poate fi realizat chiar si acasa dintr-un carton sau placa de PFL (folosita pentru spatele dulapurilor), geam, rama si cateva cleme care se fixeaza la spate.

Iata cateva idei de shadow box-uri pentru amintirile tale de la nunta

Shadow box pentru buchetul miresei, pernuta de verighete si alte amintiri

Shadow box pentru conservarea buchetului de nunta si a diferitelor produse de papetarie (invitatii, fotografii nunta)

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest