Cat timp liber ar trebui sa iti iei inainte de nunta?

Cat timp liber ar trebui sa iti iei inainte de nunta?

Poate ca pregatirile de nunta sunt extenuante, dar daca te gandesti sa iti iei un concediu mai lung inainte de nunta, vei scurta automat zilele de vacanta dedicate lunii de miere. De aceea, inainte sa dai buzna in biroul sefului tau cu cererea de concediu, gandeste-te cum sa iti imparti timpul liber inainte si dupa nunta.

Cu siguranta toata energia unei viitoare mirese este canalizata spre orchestrarea nuntii perfecte, dar entuziasmul va disparea o data ce trece aceasta zi memorabila. Si desi ai impresia ca trebuie sa muncesti 24/7 in zilele premergatoare nuntii ca sa pui toate detaliile la punct, vei constata ca nu este chiar asa.

Ia-ti maxim o saptamana libera inainte de nunta ca sa iti pui ordine in ganduri, eventual sa primesti in vizita rudele care vin din alte localitati. Profita de fiecare moment petrecut in compania celor dragi si depanati amintiri.

Contacteaza furnizorii de nunta la care ai apelat si asigura-te ca organizarea evenimentului este pe maini bune. Si ca sa te deconectezi putin, programeaza-te la spa pentru un tratament relaxant, inainte sa mergi la salonul de frumusete pentru manichiura, machiaj, epilare si coafat.

Fie ca pleci in luna de miere pentru un week-end prelungit sau pentru zece zile, dupa ce agitatia de la nunta a trecut, vei vedea ca ai nevoie sa iti petreci cateva zile acasa, in calitate de femeie casatorita, inainte sa te intorci la serviciu.

Prin urmare, incearca sa pastrezi mai multe zile de concediu pentru luna de miere decat sa iti irosesti aproape toate zilele libere in perioada premergatoare nuntii. Astfel vei avea timp sa iti reincarci bateriile si sa iti faci un program in care sa imbini armonios viata personala cu cea profesionala.

Sursa: www.brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest