Unde ne unim destinele

Unde ne unim destinele
Unde ne unim destinele Unde ne unim destinele

Daca ai un preot la care mergi de obicei, e firesc sa te cununi la biserica unde slujeste el. In cazul in care nu ai o relatie speciala cu un duhovnic si esti nehotarata in privinta bisericii, tine cont de urmatoarele criterii si decizia va veni de la sine.

Costurile slujbei

Chiar daca nasii sunt cei care achita tot ce tine de slujba religioasa, trebuie sa ai in vedere posibilitatile lor finanicare. Taxa difera in functie de cat de „celebra” este biserica, cati preoti oficiaza slujba, existenta corului si numarul membrilor acestuia. Informeaza-te de pe forumuri cat „costa” biserica pe care ti-ai dori-o, ca sa nu ai surprize neplacute n ziua nuntii.

Priceperea preotului

Ia-ti iubitul de mana si mergi intr-o duminica la slujba in biserica la care ai dori sa te mariti. Poate ti se pare lipsit de importanta, insa daca preotul nu are o voce buna sau are un defect de vorbire, asta poate fi o sursa de amuzament pentru invitati, fapt care va distruge solemnitatea si emotia cununiei.

Aspectul bisericii

Tine cont de dimensiunea bisericii, care trebuie sa fie potrivita cu nu marul de invitati pe care-i vei avea. Intereseaza-te de posibilele renovari care ar putea avea loc in perioada in care ai tu nunta, sa nu te trezesti ca intreg altarul este plin cu schele in ziua cea mai importanta din viata ta.

Posibilitatile de decorare

Iti doresti neaparat covor rosu, stalpisori impodobiti cu tulle si flori, petale de trandafiri pe jos si ploaie de confetti la finalul cermeoniei? Discuta cu preotul daca permite aceste lucruri. Multi nu sunt de acord cu decorarea bisericii din cauza faptului ca nuntile se fac „pe banda rulanta” si nu e timp pentru schimbarea ornamentelor. In plus, confetti si boabele de orez aruncate pentru prosperitate sut foarte greu de indepartat si nu orice preot le accepta.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest