Culoarea anului 2018 este ultra violet

Culoarea anului 2018 este ultra violet

Institutul Pantone a desemnat culoarea anului 2018 alegand o nuanta dramatica de mov. Ultra violet este o culoare cu conotatii mistice, asociata adeseori cu practici de mindfulness. Considerat o nuanta regala, movul a fost intalnit in mai multe domenii ale vietii: pictura, muzica, spiritualitate etc.

De la celebra piesa a lui Prince "Purple Rain" la nuantele de violet aduse in cultura pop de legende precum David Bowie sau Jimi Hendrix, culoarea anului 2018 "reflecta ceea ce lumea de azi are nevoie”, transmite Laurie Pressman, vicepresedinte Pantone Color Institute. Aceasta culoare simbolizeaza originalitate, ingenuitate si o gandire vizionara care ne indreapta catre viitor.

„Traim intr-o perioada care cere inventivitate si imaginatie, iar PANTONE 18-3838 Ultra Violet este o nuanta care debordeaza o creativitate indigena, o nuanta de mov pe o baza de albastru, cu un potential de a ne duce constientizarea la un alt nivel. De la explorarea tehnologiilor noi, a galaxiilor indepartate la exprimarea artistica si reflexia spirituala, violetul intuitiv va lumina calea catre noi descoperiri” a spus si Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone, pentru a argumenta alegerea culorii pentru anul viitor.

Atunci cand movul are un ton rece, acest lucru confera energie oamenilor si inspira conexiune. Numele culorii Ultra Violet a fost scris intentionat cu spatiu, pentru a o diferentia de lumina ultraviolet, care este invizibila prin definitie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest