Trucuri pentru a reduce costurile invitatiilor de nunta

Trucuri pentru a reduce costurile invitatiilor de nunta

Te-ai hotarat sa-ti faci o nunta last minute si ai intrat intr-o graba haotica? Ai o lista enorma de lucruri de facut, dar abia ai suficient timp sa le faci pe toate (sau, si mai rau, nu ai timp sa le faci pe toate)?

Data nuntii se apropie cu repeziciune si tu nici macar nu te-ai apucat de invitatii? Nu e cazul sa te panichezi! Afla cateva trucuri care te pot ajuta sa termini rapid cu tot ce tine de invitatiile de nunta.

1. Inainte de toate, trebuie sa stii ca pentru a obtine cele mai bune rezultate si raspunsuri, invitatiile de nunta ar trebui sa fie trimise cel tarziu cu 6 saptamani inaintea evenimentului.

2. Alege o companie care poate sa-ti printeze (eventual sa-ti si expedieze) invitatiile in regim expres sau de urgenta, pentru a le primi (si apoi, pentru a le trimite) rapid.

3. Daca ai fost anuntata ca va dura ceva pana vor fi printate si finalizate toate invitatiile, opteaza ca plicurile acestora sa fie expediate (sau sa le poti colecta) inainte de a fi terminate invitatiile.

Alegand sa faci asta, pana primesti invitatiile ai suficient timp sa scrii adresele invitatilor tai pe fiecare dintre plicuri. Daca ai o imprimanta performanta sau daca nu vrei sa scrii de mana pe plicuri, poti scapa foarte rapid alegand sa printezi adresele pe plicuri.

4. Daca bugetul iti permite, opteaza ca firma de unde ai cumparat invitatiile sa le si asambleze (adica sa puna fiecare invitatie in plicul sau).

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest